FAQ

Een online rijbewijs kopen inclusief registratie doet u bij ons!

In deze pagina kunt u de meest gestelde vragen over het online kopen van een rijbewijs bij ons doornemen. U hoeft GEEN ENKEL examen af te leggen. U wordt geregistreerd bij het RDW en kunt zonder risico de weg op. Vele klanten zijn u voor geweest en wij kunnen dan ook met trots vermelden dat er nog nooit iemand in de problemen is gekomen. Veiligheid staat voorop.

rijbewijs kopen zonder examen

Hoelang duurt het voordat ik in het bezit kan zijn van een rijbewijs ?

Als de betaling bij ons binnen is duurt het 6 werkdagen om alle informatie te verwerken en het rijbewijs op te sturen. Ons doel is om het rijbewijs binnen 6 werkdagen bij u thuis te hebben bezorgd.

Hoe ontvang ik mijn nieuwe rijbewijs ?

Zodra wij alle informatie hebben ontvangen en de betaling is voldaan dan gaat het proces van start. Zodra het rijbewijs gereed is word het per post naar u toegestuurd. Afhankelijk waar u zich bevindt kan dit verschillen tussen nationale en internationale bezorgdiensten.

Als ik al bij een rij school bezig ben zou k dan stoppen ?

Nee, dat raden wij wij niet aan. Het is juist goed om zoveel mogelijk ervaring op te doen in het verkeer op een veilige manier. Wij helpen u zodat uw niet de benodigde examens hoeft af te leggen maar dat betekend nog niet dat u een geode bestuurder bent.

Wat gebeurd er met mijn gegevens ?

Zodra het rijbewijs verstuurd is vanuit ons kantoor worden de gegevens van onze kant ook verwijderd. Hierdoor is het niet mogelijk dat derden uw gegevens kunnen achterhalen.

Levert koopjerijbewijs.nl echte rijbewijzen ?

Natuurlijk! Het rijbewijs wat u ontvangt is helemaal legaal staat geregistreerd in alle staatsdatabasen die betrekking hebben op uw document, zodat u niet in de problemen komt zodra er een controle word gedaan door de politie of andere instellingen.

Neem nu contact met ons op voor het kopen van uw rijbewijs via admin@koopjerijbewijs.nl of het contactformulier.

Rijbewijs kopen inclusief registratie