Jongeren kopen steeds vaker hun rijbewijs online

Jongen_kopen_rijbewijs

Jongeren kopen steeds vaker hun rijbewijs online

Je rijbewijs, een moeilijke taak

Jongeren tegenwoordig hebben steeds meer last van de moeilijkheidsgraad bij het halen van hun rijbewijs. “Het is gewoon bijna niet meer te doen en je zit vaak minimaal wel op 50 lessen, wat niet goedkoop is!” zegt Joris uit Den Haag. De laatste periodes zien we het terug in de cijfers, er zijn relatief steeds minder jongeren die zich inschrijven bij een rij school en ook minder jongeren die hun rijbewijs bij het eerste examen halen.

Waarom is het rijbewijs halen dan zo moeilijk ?

Er zijn een aantal factoren die het halen van je rijbewijs extreem moeilijk maken. Allereerst zit er al een groot verschil tussen de kwaliteit van rij scholen. Een rij school wil namelijk dat de leerling zo veel mogelijk lessen neemt natuurlijk, hier verdient de rij school mee. De leerling wil juist zo min mogelijk aantal rij lessen om zo goedkoper uit te zijn. Wat we vaak zien is dat leerlingen te veel lessen nemen en alsnog op het eertse praktijk examen falen.Dit heeft ermee te maken dat het CBR ook een instantie is met als doel zo veel mogelijk winst te behalen.

Waarom faalt bijna iedereen bij het eerste rij examen ?

Wat we vaak zien is dat de rij examinator de leerling met opzet laat falen de eerste keer. Dit puur omdat je dan nogmaals een examen aan moet vragen en hier ook voor moet betalen. Het is oneerlijk maar zo werkt het nu eenmaal. Hierdoor besluiten jongeren steeds vaker om hun rijbewijs online te kopen.

Koop je rijbewijs online

Online je rijbewijs kopen gaat tegenwoordig heel makkelijk en is ook nog eens een stuk goedkoper. Waar je voorheen meer dan 2500,- euro nodig voor had kun je nu voor 750,- euro online bestellen. De rijbewijzen zijn echt en geregistreerd en bij ontvangst kunt u gelijk de weg op. Neem nu contact op voor het kopen van uw rijbewijs online.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *