Over ons

Online je rijbewijs kopen

online rijbewijs kopen

Eind jaren 90 zijn wij begonnen onder de naam “Nederland Rijd mee” als rijschool om Nederlanders te helpen bij het verkrijgen van een rijbewijs. Ons doel is altijd al geweest om zo veel mogelijk Nederlanders te helpen met het behalen van hun rijbewijs.

Neem nu contact met ons op voor uw rijbewijs via admin@koopjerijbewijs.nl of het contactformulier.

Echter vonden wij hier heel veel problemen. Veel Nederlanders hadden te weinig tijd voor alle lessen en vonden het vaak duur wat in praktijk er voor zorgde dat de gemiddelde Nederlander langer dan 12 maanden deed voor het behalen van zijn rijbewijs. Dit is natuurlijk een hele lange periode. Vooral als je snel je rijbewijs nodig hebt. Voor werk of omdat je per direct deel moet nemen aan het verkeer.

Vandaar ook dit initiatief koopjerijbewijs.nl. Via onze website willen wij ervoor zorgen om het voor mensen makkelijker te maken in het bezit te komen van een rijbewijs. Koop nu jouw rijbewijs zonder een enkele rijles of examen te hebben gedaan. Er zijn talloze redenen waarom jij dit pasje nodig hebt. Wij vragen niet naar jouw reden. Het is ons doel om zoveel mogelijk mensen te helpen. Stuur al je vragen en email naar admin@koopjerijbewijs.nl.

Koopjerijbewijs.nl  is 100% legaal en heeft ook zijn connecties binnen benodigde instanties en andere rij organisaties. Hierdoor zijn wij nummer 1 leverancier van rijbewijzen in Nederland en België. Wij maken dagelijks mensen blij met een nieuw rijbewijs. We raden iedereen wel aan om van te voren om de nodige kennis te vergaren voordat je deelneemt aan het verkeer.

cbrrijbewijskopen